foradia pressupostparticipatiualcoi

El PP proposa que la il·luminació del Nadal Alcoià siga un reclam turístic 

• Que la il·luminació personalitzada per al Nadal Alcoià siga utilitzada com a reclam turístic • L'esmena proposa, a més, un procés de participació.


Tal com ja vam informar durant aquesta setmana, l’Ajuntament treballa per una “Enramà de Nadal Alcoiana”.

La proposta va ser realitzada per Ciutadans durant l’últim Plenari i acceptada per totes les forces polítiques. A més, el PP va realitzar una esmena que consisteix que aquesta il·luminació personalitzada per al Nadal Alcoià siga utilitzada com a reclam turístic.

En concret, el Partit Popular proposa que un tram del centre de la ciutat estiga preparat per a poder realitzar un espectacle audiovisual. Un espectacle amb representacions durant tots els dies de la campanya de Nadal, tal com es realitza en algunes ciutats a les quals acudeix un elevat nombre de públic.

Segons expressa l’esmena, realitzar activitats entorn de l’enllumenat nadalenc captaria afluència de visitants a la nostra ciutat. A més, també contribuiria a afavorir la dinamització de la zona, en concret al comerç i l’hostaleria.

L’esmena proposa, a més, un procés de participació que implique a entitats de diferents àmbits de la nostra ciutat com l’Escola de disseny i la Universitat Politècnica.

Per això, des del PP es critica que el Govern municipal del PSOE, “que tant parla de participació”, ja tinga decidit de forma unilateral el disseny de la il·luminació nadalenca pròpia per a Alcoi, ja que Raül Llopis va realitzar en el mateix Plenari la presentació d’un disseny concret.

D’aquesta manera, “el Govern Socialista solament els dóna la possibilitat de decidir qüestions residuals sobre la futura il·luminació nadalenca”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *