foradia subscriutegrat

Ivorra és elegit com a alcaldable d’Alcoi per Compromís

• Ho ha decidit per unanimitat l’assemblea local de la formació, que s’ha congregat recentment amb una assistència del 70% del cens de militants del municipi. • Ivorra afirma que “Compromís és l’única formació política que té un model de ciutat de futur d’èxit i de creixement econòmic i social d’Alcoi”.


Màrius Ivorra Torregrossa, actual regidor de Compromís Alcoi, ha sigut elegit per la seua formació com a candidat a l’alcaldia de la ciutat. Així ho ha decidit per unanimitat l’assemblea local de la formació, que s’ha congregat recentment amb una assistència del 70% del cens de militants del municipi.

En paraules de l’actual secretaria local i regidora de Compromís a l’Assemblea, Begonya Domènech, Màrius Ivorra “és una persona que ha passat per tots els àmbits de la vida política valencianista des de ben jove, i el fa idoni tant des del punt de vista generacional com de coneixements polítics per a cap de llista”.

Un altre dels valors que assenyala Domènech és que “Ivorra sempre ha estat molt lligat al camp laboral, empresarial i de la innovació tecnològica”.

Màrius Ivorra “assoleix amb il·lusió aquesta funció i explica que la seua militància en la política parteix del compromís i voluntat de treball “per aquelles coses en les quals creus i estimes: el teu poble, el teu País, el benestar de la seua gent, la seua llengua i la seua cultura”. I en concret, la seua militància en Compromís, “que és un projecte social valencianista, progressista i preocupat pel medi ambient, és on millor puc fer aquestes coses”.

Ivorra assegura, finalment, que “Compromís és l’única formació política que té un model de ciutat de futur d’èxit i de creixement econòmic i social d’Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *