foradia subscriutegrat

Ximo Puig gaudeix d’una funció del betlem de Tirisiti

• El president de la generalitat va presenciar ahir una funció del betlem de Tirisiti • Ximo Puig: "el nadal d’alcoi és patrimoni de la humanitat" • Tirisiti, va nomenar el Pont de Fernando Reig, va recordar al 'Bigotes' i va fer un karaoke al balcó "com Camilo Sesto".

El president de la Generalitat Ximo Puig va anar ahir a la representació del Tirisiti.  Després de fer cua com tots els espectadors, observant la magnitud de l’espectacle, Puig va viure de primera mà el Betlem del Tirisiti, en una actuació on el principal protagonista va nomenar el Pont de Fernando Reig, va recordar al ‘Bigotes‘ i va fer un karaoke al balcó, segons el mateix titella “com Camilo Sesto”.

En concloure, el president va accedir a la part oculta del Betlem, on els actors li van mostrar el funcionament de la representació. Puig va afirmar que “jo diré a tot el món que han de vindre a veure el Tirisiti, crec que tots els valencians l’han de conéixer”.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va destacar que “Ximo Puig és el primer president de la Generalitat que ve al Tirisiti, un espectacle únic, patrimoni del Nadal Alcoià que se suma a la campanya del Govern Valencià per realçar tot el que tenim al nostre país i ens fa viure el Nadal d’una manera única”.

Per la seua banda, Ximo Puig va ressaltar que “el Tirisiti és una obra d’art magnífica, un símbol del Nadal Valencià i per descomptat de l’alcoià”.

Ximo Puig va estar acompanyat de Patricia Blanquer, diputada; Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible; Zulima Pérez, secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, a més de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el regidor de Cultura i Festes, Raül Llopis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *