foradia subscriutegrat

Ximo Puig estarà present a l’acte de lliurament de distincions d’Antoni Miró

L’acte es retrasmetrà en directe per Internet i s’habilitarà una altra sala per a poder seguir en directe

La Sala d’actes de l’IVAM CADA Alcoi acull aquesta vesprada, a les 19h, l’acte de lliurament de les distincions de la Medalla d’Or i Fill Predilecte de la Ciutat d’Alcoi a Antoni Miró.

Aquest és un acte obert a la ciutadania, però, a causa de les mesures sanitàries, ha sigut necessari confirmar l’assistència prèviament. Han sigut moltes les sol·licituds que han arribat, i s’ha superat l’aforament permés, per aquest motiu s’ha hagut d’habilitar la sala contigua on s’emetrà l’acte per a les persones que han sol·licitat assistir i no caben en aquesta sala.

També es podrà seguir en la tercera planta, en les pantalles, i es col·locaran cadires per a poder asseure’s i veure aquesta retransmissió. Per internet també es podrà veure a través del canal de Youtube de la regidoria de Cultura.

Entre les personalitats que han confirmat la seua assistència està el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de les Corts, Enric Morera; la diputada Nacional, Patricia Blanquer; la secretària Autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit; el director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manolo Gomicia; la directora general de Coordinació de Diàleg Social, Zulima Pérez, i diferents diputats, alcaldes d’altres localitats, regidors, i la corporació municipal.

Acudiran representants de diferents entitats culturals i del sector de l’educació com la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, o el director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Pau Bernabeu.

“Antoni Miró mereix sens dubte aquests reconeixements, és un dels nostres artistes amb major projecció internacional i que ha mostrat al llarg de la seua extensa carrera un gran compromís social. A través del seu art ha denunciat injustícies i ha defensat la democràcia, la igualtat i la llibertat. A més, és un gran promotor cultural que ha col·laborat activament amb l’Ajuntament en totes les propostes d’art plàstic que desenvolupem. Una mostra de la seua gran projecció i de l’afecte que li té la gent, ha sigut el gran nombre d’adhesions, superant les 500, i la gran demanda que hi ha hagut per assistir a aquest acte”, ha declarat l’alcalde alcoià, Toni Francés.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *