foradia subscriutegrat

Els paellers públics dels parcs naturals tancats fins al 30 de setembre

Medi Ambient entén que, malgrat les últimes precipitacions, es fa aconsellable mantindre este tipus de mesures preventives • Clausurats de forma temporal tots els paellers d'ús públic ubicats al Parc Natural de la Serra de Mariola, al del Carrascar de la Font Roja, i al Paisatge Protegit del Serpis, fins al 30 de setembre de 2015.

paellers preventori alcoi

El tancament dels cremadors dels paellers podria estendre’s més enllà del 30 de setembre./ 

Els paellers públics de parcs i paratges naturals estaran tancats fins al 30 de setembre per a evitar incendis, des de ahir 19 de Juny, la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient recorda que estan clausurats de forma temporal tots els paellers d’ús públic ubicats al Parc Natural de la Serra de Mariola, al del Carrascar de la Font Roja, i al Paisatge Protegit del Serpis, fins al 30 de setembre de 2015.

En total es troben tancades una desena d’instal·lacions. Estes instal·lacions són: Sant Antoni, el Preventori i el Baradello de Moia (Alcoi); Sant Pasqual (Ibi); Sant Cristòfol (Cocentaina), les dos instal·lacions de la Font de Mariola a Bocairent; i la Font Serquera, els Bassiets i els Olbis (l’Orxa).

De la mateixa manera, la Conselleria informa que les brigades de manteniment estan treballant per a reduir la quantitat de matèria combustible en el medi natural per mitjà d’esporgades i desbrossaments.

Medi Ambient entén que, malgrat les últimes precipitacions, es fa aconsellable mantindre este tipus de mesures preventives per a minimitzar els riscos d’incendis forestals. Per això el tancament dels cremadors dels paellers podria estendre’s més enllà del 30 de setembre, en el cas que no milloraren les condicions meteorològiques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *