foradia cdturisme

El millor president de la història de l’Alcoyano

'Esport en Marxa' columna esportiva per Jose Carlos Plá

En l’última columna de l’any 2016 he volgut recordar les paraules que li va dedicar el gran Lionel Grau a l’actual President de l’Alcoyano Juan Serrano en l’entrevista que l’empresari ens va concedir a El Gratis farà un parell d’anys. La mort a finals d’aquest estiu de Lionel, una de les persones més influents del Deportivo Alcoyano, fan possiblement més històrica la frase dita dins d’una entrevista plena d’intel·ligència i sinceritat. A més a més pronunciades per una persona al que a tots se’n van acabar els qualificatius en el seu comiat, podríem dir que van seure càtedra.

Per tant no és un mèrit meu fer un reconeixement a qui quan passen els anys i abandone el càrrec haurà sigut el millor president de la història de l’Alcoyano i clar eixa gestió no la pot fer una persona sola, té darrere un grup d’empresaris, de col·laboradors, etc. que durant aquest temps que porta a la presidència, estàn al seu costat i que també mereixen el seu aplaudiment.

La conversió del club en S.A.D. és per a mi el aconseguiment més important i que ha modernitzat el club fins a convertir-lo casi en professional tot i encontrar-se en Segona B. Pense que el dia de hui, el club ha fet un pas endavant de cara al futur i que en això res té a vorer en si la pilota entra o no, donat que baix la Presidència de Juan Serrano, i com sol ocórrer en aquest esport, hi ha hagut moments històrics i altres no tan alegres, però la gestió i actualització del club crec que és un fet.

tot implica aconseguir jugar el Play Off i inclòs diria més, en l’actual futbol espanyol i en l’estructura que té l’Alcoyano o es puja a Segona A o anem malament”

Per acomiadar aquest esport en marxa i l’any 2016 desitjar-li al Deportivo amb Juan Serrano al capdavant, tota classe d’èxits en 2017 donat que després d’una primera volta per a emmarcar esportivament, tot implica aconseguir jugar el Play Off i inclòs diria més, en l’actual futbol espanyol i en l’estructura que té l’Alcoyano o es puja a Segona A o anem malament, donat que els miracles no existissen. Com l’assumpte pareix que pinta bé, i està encaminà anem a empentar tots i que Juan Serrano siga el President que aconsegueix muntar 2 vegades a segona A. Sort Presi i moltes gràcies a tu i al teu grup de gent per la tasca.

Feliç i esportiu any nou a tots.

Font: joseca./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *