lasarga subscriutegrat

16 negocis sol·liciten les ajudes destinades a rehabilitar el Centre d’Alcoi

• La regidora de Comerç assenyala que amb aquesta acció s’ha “complit l'objectiu d'incidir en la rehabilitació del centre però sobretot, en molts d'aquells carrers que més necessitaven ampliar l'activitat empresarial”. • Les ajudes volen prioritzar els carrers inclosos en la zona de dinamització preferent, Sant Nicolau, Santa Rita, Sant Josep, Sant Mateu, Alarcón, Pintor Gisbert o Sant Llorenç, entre altres

16 negocis demanen les ajudes oferides per la regidoria de Comerç per rehabilitar el Centre històric d’Alcoi. En concret han sigut 11 negocis els que han demanat ajudes per l’obertura de noves activitats i 5 per a cobrir les despeses de rehabilitació de locals de baixos per a posar activitat empresarial.

La primera ajuda té l’objectiu de fomentar l’obertura de negocis, tant de nova creació com de negocis que es traslladen d’una altra part al centre de la ciutat, amb una quantia que pot arribar fins als 3.000 euros.

L’altra ajuda se centra en la rehabilitació de locals. Es pot arribar a subvencionar el 70% de les obres fins a un màxim de 10.000 euros, sempre que aquestes estiguen destinades a convertir l’espai en un lloc per fer activitat comercial.

Les ajudes volen prioritzar els carrers inclosos en la zona de dinamització preferent, Sant Nicolau, Santa Rita, Sant Josep, Sant Mateu, Alarcón, Pintor Gisbert o Sant Llorenç, entre altres. Molts dels sol·licitants es troben ubicats en aquestes vies.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, assenyala que amb aquesta acció s’ha “complit l’objectiu d’incidir en la rehabilitació del centre però sobretot, en molts d’aquells carrers que més necessitaven ampliar l’activitat empresarial”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *