foradia cdturisme

Milers de visitants al Campament Reial dels Reis Mags

• Han pogut veure on descansen els Reis i tots els seus ajudants i animalets • S’han trobat amb moltes més sorpreses.

Els xiquets i xiquetes que han tingut el gust i l’oportunitat de pujar al Preventori, han pogut veure on descansen els Reis i tots els seus ajudants i animalets.

A més, s’han trobat amb moltes més sorpreses, entre elles: les actuacions de la Coral Polifònica Alcoiana i del Grup de Danses Carrascal, una bossa de llepolies, xurros amb xocolate…

Hem parlat amb Jaume Santamaria, que és el portaveu de l’Associació Cultural Samarita, organització a la qual els Reis Mags han encarregat, junt amb l’Ajuntament d’Alcoi, el muntatge Campament Reial.

Ens ha comentat detalls del Campament i sobre la gran tasca que comporta ser responsables d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

L’expectativa d’assistents ronda entre els 8.000 i 10.000 visitants. Per aquest motiu, “s’ha triplicat l’espai destinat al campament respecte a l’any passat. Cal recordar que l’any passat van assistir entre 5.000 i 7.000”.

Els diners de les entrades, amb preu d’1 euro, es dedicaran a dues entitats que treballen encomiablement amb xiquets d’atenció especial: Gormaget i el CPEE Tomás Llacer.

A més a més, s’han acceptat donatius per a la Creu Roja.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *