foradia subscriutegrat

Juan, Sara i Alejandro a l’adoració de les Pastoretes

• Conversem amb pastorets, pastoretes i famílies per tal que ens comenten com estan vivint el Nadal Alcoià.

Volem conéixer com els nostres veïns i veïnes viuen la cavalcada de les Pastoretes. El tradicional desfile alcoià de xiquets i xiquetes vestits de pastors que acompanyats dels seus ramats baixen a la Plaça d’Espanya per a realitzar les ofrenes al nounat Jesuset.

Conversem amb pastorets, pastoretes i famílies per tal que ens comenten com estan vivint el Nadal Alcoià.

Són dies molt especials, per als majors també

Juan, Sara i Alejandro, membres del Grup de Danses Carrascal, representen aquest any els personatges del Betlem del Nadal Alcoià. No és la primera vegada, ja que l’any passat també ho van representar.

A més a més, ixen també al Ban Reial i a la Cavalcada dels Reis Mags: “són dies molt especials, per als majors també, però sobretot per als xiquets, que tenen l’oportunitat de viure la tradició”.

Segons ens comenten, veuen que el Nadal Alcoià cada any està més organitzat i és més gran: “és important fer més grans les nostres tradicions, i fer viure la il·lusió als xiquets”.

Altre dels esdeveniments del Nadal Alcoià que destaquen és el Campament Reial: “quan pugen els xiquets i veuen tots els paquets i els regals es mostren molt emocionats”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *