foradia pressupartialcoi

Vora 2.000 estudiants participen d’una campanya d’educació ambiental

• Campanya d’educació ambiental en 12 centres educatius • Continuarà en febrer amb les repoblacions escolars.

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi ha dut endavant la campanya d’educació ambiental en 12 centres educatius, de l’11 de novembre al 22 de desembre.

En ella, han participat més de 2.000 alumnes tractant temes relacionats amb la gestió de residus i la recollida selectiva. Cal remarcar l’increment en la participació, ja que l’any passat hi van participar 1440 alumnes.

Els tallers han sigut impartits per monitores especialitzades en educació ambiental, les quals s’han desplaçat als centres escolars.

En els tallers s’han treballat les temàtiques següents: 

  • Reciclatge d’oli de cuina: els alumnes han pogut conéixer la problemàtica ambiental associada a una mala gestió dels olis usats de cuina, així com els beneficis que se’n deriven d’una correcta gestió d’aquests a través de la recollida selectiva i conéixer la tècnica de fabricació de sabó a partir de l’oli usat.
  • Reducció i reciclatge de residus: els joves han aprofundit els coneixements en els beneficis ambientals de la recollida i gestió per separat dels diferents residus domèstics i conéixer on s’han de dipositar.
  • Fabricació de paper reciclat: han treballat els beneficis ambientals de la recollida i gestió per separat del paper i cartó i conéixer el procés de fabricació del paper reciclat a partir de la pasta de paper.

Aquesta campanya d’educació ambiental continuarà en febrer amb les repoblacions escolars, les quals es realitzaran a Sant Antoni, Serelles i el Preventori.

 

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *