foradia cdturisme

Taller gratuït per a deixar de fumar organitzat per GARA

• Des del pròxim dia 24 de gener un taller per a deixar de fumar • El centre també realitzarà dues excursions.


Entre els propòsits d’any nou es troba el plantejament de molts de deixar l’hàbit de fumar. És per aquest motiu que el Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi imparteix des del pròxim dia 24 de gener un taller per a deixar de fumar. 

El taller estarà impartit per la sociòloga de l’entitat, Sandra Gisbert, i tindrà una durada de vuit sessions. Serà cada dimarts de 19h a 20h.

A més d’aquesta activitat, aquest mes de gener està prevista la realització d’un berenar de convivència amb els companys de la Fundació AEPA, després de la qual s’impartirà un taller de mindfulness (relaxació i consciència plena, viure l’ací i l’ara). Açò serà el dia 18 de gener a les 18h.

El centre també realitzarà dues excursions (15 de gener i 29 de gener a les 9 h des de la seu del GARA), la seua participació en eixides dues vegades per setmana amb el Club Mushing Alcoi (córrer tirat per un gos) i les seues tradicionals classes de Tai Chi, que tenen lloc cada dimecres a les 17’30h.

Així mateix destacar que el GARA segueix impartint el seu programa de prevenció ‘Emotius’ en els centres escolars de la ciutat. Durant aquest mes de gener s’acostarà a set centres de primària i secundària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *