foradia subscriutegrat

La “Màgia de la Ciència” arriba al Campus d’Alcoi

• Activitats programades dins de la XIV de la Setmana de la Ciència,

Fins al pròxim 20 de gener, tindran lloc les diferents activitats programades dins de la XIV de la Setmana de la Ciència. Entre elles, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, organitza la “Màgia de la Ciència”.

Un conjunt d’activitats amb les quals es pretén barrejar entreteniment i diversió perquè els xiquets gaudisquen aprenent i descobrint diversos camps del coneixement científic.

Així els professors de la universitat ajudaran a conéixer la ciència d’una manera original i diferent de la tradicional.

Els centres podran escollir un dels tres itineraris següents:

Itinerari A: viatge a l’interior de les màquines

  • Experimenta i descobreix com funcionen les coses
  • De què estan fetes les coses: els materials màgics

Itinerari B: el futur ja està ací

  • ROBOTIX: iniciació a la Robòtica i Mecatrónica
  • Cap a la Nova Generació Digital

Itinerari C: de la imaginació a la realitat

  • Modela la teua idea
  • Empaqueta la teua idea

A més, està instal·lat el Planeta Mòbil o cúpula inflable, en la qual es projectaran vídeos sobre astronomia, dirigida a alumnes des de primària fins a Batxillerat i Cicles formatius.

A través de jocs, exposicions i manualitats, els xiquets es relacionaran i començaran a apreciar i a entendre, alhora que es diverteixen, un gran nombre de fenòmens naturals de gran importància per al seu desenvolupament. Intentem que adquirisquen una major perspectiva del món de les ciències, que els ajudarà a entendre millor els temes relacionats amb Coneixement del Mitjà, Biologia, Física i Química, Mecànica, Disseny entre uns altres.

Tot això amb la col·laboració de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement signada amb el M.I. Ajuntament d’Alcoi i de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT),

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *