foradia pressupostparticipatiualcoi

Les obres del Fernando Reig duraran més d’un any

• La durada prevista s'estima en 13 mesos • El total a invertir en el Pont serà de 10 milions d'Euros.

 

El Ministeri de Foment ha conclòs, després de realitzar l’estudi, que han de ser substituïts tots els tirants del Pont Fernando Reig d’Alcoi

La valoració estimada del cost de les obres ascendeix a 7.242.307 d’euros i la durada prevista s’estima en 13 mesos. Durant aquest temps el pont continuarà tallat al tràfic.

El total a invertir en el Pont serà de 10 milions d’Euros. Aquesta quantitat correspon als més de 7,2M€ de l’obra d’emergència anunciada avui, els 1,5M€ de les obres de reparació que s’estaven realitzant en aquests moments i els 800.000 euros que han suposat els treballs d’anàlisis.

Les obres inclouran les següents actuacions:

  • Col·locar el tauler mitjançant un total de 10 torres disposades sota una de cada 3 alineacions de tirants, la qual cosa permetrà descarregar els tirants.
  • Desmuntar i substituir els tirants.
  • Reparar els paraments del pilone.
  • Retirar ordenadament les fitacions i realitzar les proves de càrrega del pont, incloent-hi la instal·lació de dispositius que permeten seguir l’evolució del comportament dels nous tirants al llarg del temps.
  • Millora d’accessos i il·luminació de l’interior del tauler per a la seua inspecció i manteniment regular.
Font: Redacció./


Una resposta de Les obres del Fernando Reig duraran més d’un any

  1. Enrique ha dit:

    Per favor que dimitan todos los involucrados por incompetentes ya k despues de un año nos salgan con estas y todos los politicos y maleantes que dieron la aprobacion para esta aberracion PD con ese presupuesto y el tiempo que estara cerrado que lo derrunben y construyan un puente normal con sus arcos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *