foradia aproop

L’escriptor alcoià Francesc Pou presentarà la seua obra de poesia ‘Cel d’horabaixa’

• Serà al Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi, el dia 29 de març, amb la intervenció del també escriptor Silvestre Vilaplana. • L'acte comptarà amb la música del duo de cambra compost per Eduard Terol (al clarinet) i Silvia Gómez (al piano)

L’escriptor alcoià Francesc Pou presentarà la seua última obra poètica ‘Cel d’horabaixa’, composta per dos poemaris, ‘Espai de recança’ i ‘Evocacions’. Serà al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, el dia 29 de març, a les 19:30h, i amb la intervenció del també escriptor Silvestre Vilaplana.

L’acte comptarà amb la música del duo de cambra compost per Eduard Terol (al clarinet) i Silvia Gómez (al piano). Tots dos interpretaran una selecció de ‘Cinc Bagatel·les’ de Gerard Finzi i de ‘Sonata per a clarinet i piano’ de Francis Poulenc.

Cal ressenyar que Francesc Pou ha guanyat recentment el IV Concurs de Relat Breu ‘A febrer, cada paraula compta’, de La Font d’En Carròs, amb el seu relat ‘Fugida’. Aquest guardó se suma a altres aconseguits per l’autor alcoià, com el MICE 2019 o el II Concurs de Relats amb perspectiva de Gènere d’Ontinyent 2018.

Pou és autor, entre d’altres, de contes com ‘El darrer viatge del Xixarra’, ‘L’esperança renovada’ o dels poemaris ‘Del fil de Veu’ i ‘Camí de Benassait’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *