foradia subscriutegrat

L’alerta roja pel temporal obliga a suspendre les classes del dijous

• Les precipitacions de neu poden ser copioses • Les autoritats alcoianes han acordat suspendre totes les classes.

L’Agència Estatal del Meteorologia (AEMET) ha declarat alerta roja per temporal de neu a l’interior d’Alacant. Les previsions meteorològiques indiquen que les precipitacions de neu poden ser copioses.

Les autoritats alcoianes han acordat suspendre totes les classes al llarg de tot el dia de demà, dijous 19 de gener.

Igualment, s’ha acordat que es reforcen els dispositius tant de seguretat, protecció civil com serveis municipals.

Aquesta vesprada es distribuirà sal per les principals vies i accessos de la ciutat (a primera hora del matí ja s’ha començat). Igualment, les màquines llevaneus tant de l’Ajuntament com dels Bombers estan preparades per a tornar a actuar en els carrers del nucli urbà quan comence a nevar.

La prioritat en les actuacions és garantir el trànsit. Les actuacions seran, en primer lloc, en l’hospital i centres sanitaris, accessos i eixides així com principals vies de comunicació, polígons i urbanitzacions.
El transport públic es retardarà fins a les 8 hores, i funcionarà sempre que siga possible depenent de la situació dels carrers de la ciutat.

El dispositiu de seguretat i seguiment estarà actiu al llarg de tot el dia i està previst que demà a migdia, es realitze una nova reunió per avaluar la situació per al divendres.

Les recomanacions són:

  • No utilitzar vehicles si no és estrictament necessari.
  • Màxima precaució en la circulació, tant en vehicles com a peu.
  • Evitar les cridades als telèfons d’emergència (ampliats en dues línies més) per a simplement demanar informació (la informació es pot consultar als canals oficials de l’Ajuntament o els mitjans de comunicació locals. També es pot consultar el Blog de Protecció Civil que ja està actualitzat).
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *