foradia mediambient

L’alcalde Toni Francés després de la reunió amb la Junta de Portaveus convoquen un Ple Extraordinari

En la Junta de Portaveus convocada ahir per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, es va consensuar convocar un Ple Extraordinari per al divendres 31 de gener a les 9.30h.

Després de la reunió de l’alcalde Toni Francés amb la Junta de Portaveu, hi han decidit convocar un ple extraordinari per a tractar les incidències de la tempesta Gloria a la nostra ciutat. Al ple es tractaran tres punts.

El primer punt a tractar al ple extraordinari serà l’informe del Govern dels efectes del Temporal Gloria a la ciutat d’Alcoi.

Un segon punt a tractar serà l’aplicació urgent del pla estratègic del centre per a regeneració del barri i en el seu cas la incorporació de mesures complementàries.

Finalment, es tractarà l’estudi de l’aplicació de mesures econòmiques compensatòries als veïns afectats per la falta de subministrament d’aigua potable.

El portaveu del govern municipal, Jordi Martínez, ha destacat que «Volem que es celebre aquest Ple i el convoquem perquè és important que tot el món conega tot el treball que es va fer durant el Temporal i vull destacar el gran cos de funcionaris que té l’ajuntament que durant tot el cap de setmana i   des de dilluns de matinada van estar de guàrdia actuant pel bé de la ciutat.”

Durant tres dies vam patir una situació d’excepcionalitat i és just reconèixer la gran tasca que han dut endavant, solucionant un gran nombre d’incidències i fent totes les recomanacions tècniques per intentar que la ciutadania pogués fer la seua vida de la forma més habitual possible»., conclou el portaveu del govern municipal.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *