foradia subscriutegrat

Alcoi es promociona en diverses fires turístiques

• Alcoi s'ha promocionant en diverses fires turístiques, nacionals i internacionals. • Seguim treballant per aconseguir tenir visitants durant tot l'any.

Alcoi s’ha promocionant en diverses fires turístiques durant aquests dies, nacionals i internacionals. A més de FITUR, Alcoi ha estat present en dues de les fires més importants dels mercats potencials en creixement de la nostra ciutat, Noruega i Holanda.

A la fira de Reiseliv a Oslo, a més de comptar amb l’atenció dels turistes particulars, s’ha establert connexió amb dues importants immobiliàries i contractistes, Property Keysol i Spanianeglerd, que podrien obrir una nova línia de negoci instal·lant-se en la nostra zona.

Per la seua banda, la fira d’Utrecht (Països Baixos), també ha conclòs amb un balanç positiu després de comprovar que els turistes mantenen el seu interés a conéixer la Regió Valenciana.

A la Fira Vakantiebeurs, la Tourist Info d’Alcoi, va estar al taulell de la Comunitat Valenciana, compartint espai amb diverses empreses dins de l’estand de Turespaña, representada per un tècnic de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament.

L’edil de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que hem augmentat el turisme a Nadal, i les nostres festes són molt conegudes, però “seguim treballant per aconseguir tenir visitants durant tot l’any, ja que la nostra ciutat té molt potencial”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *