lasarga subscriute elgrat

El PP sol·licitarà un protocol d’emergències per a futurs temporals

• Mesures preventives adoptades els dies anteriors a la nevada • Que des de l'Ajuntament s'inste als propietaris al fet que revisen els elements.

El Partit Popular formularà una sèrie de propostes sobre el protocol d’actuació d’emergències per a futures situacions meteorològiques en el pròxim ple municipal.

Es preguntarà per les mesures preventives adoptades els dies anteriors a la nevada, així com en el seu començament.

A més, també es preguntarà per la quantitat de sal emmagatzemada, la prioritat en la neteja de carrers i pels criteris per a la suspensió de les classes.

Segons l’edil Edu Tormo, una nevada prevista amb molta antelació per les agències de meteorologia no pot provocar un caos de tal magnitud: “amb un govern més previsor els efectes de temporal hagueren sigut molt menors, com ocorre en altres ciutats amb temporals majors”.

Per aquests motius, el PP sol·licitarà la revisió del protocol d’actuació d’emergències per a aquest tipus de fenòmens meteorològics, si és que existeix, i la revisió amb caràcter preventiu de tots aquells elements susceptibles de caigudes i despreniments tals com a arbres, pals elèctrics, murs, etc.

De la mateixa manera se sol·licitarà que des de l’Ajuntament s’inste als propietaris, cada any amb l’arribada de l’hivern, al fet que revisen els elements de la seua propietat susceptibles de caigudes i despreniments i que els serveis tècnics municipals vetlen pel compliment d’aquests manteniments privats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *