foradia cdturisme

Placa en homenatge al catedràtic Román de la Calle, al carrer Sant Nicolau

• Inaugurada la placa commemorativa per homenatjar a Román de la Calle, designat recentment guanyador del premi 9 d’octubre • Aquest alcoià, nascut l’any 1942, és catedràtic d'Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat de València

Inaugurada la placa commemorativa per homenatjar a Román de la Calle, designat recentment guanyador del premi 9 d’octubre. La placa se situa al carrer Sant Nicolau 46, sobre la façana del seu l’edifici natal.

Aquest alcoià, nascut l’any 1942, és catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat de València i ha destacat en el seu vessant com a crític i assagista d’art. Durant la seua trajectòria ha presidit la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles així com l’Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, institució de la qual fou anomenat Professor Honorari després de la seua jubilació.

Per altre costat, també ha estat mereixedor de la Creu d’Alfons X el Savi i de la Medalla de Plata al Mèrit Professional del Ministeri d’Educació. La seua incansable tasca en l’àmbit de la docència i la investigació l’ha dut a dirigir més de 90 tesis doctorals, així com a publicar 46 volums escrits per ell com a autor únic i desenes d’articles especialitzats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *