foradia subscriutegrat

Última etapa d’implantació de l’administració electrònica d’Alcoi

• L’última etapa de la posada en marxa de l’administració electrònica en l’Ajuntament d’Alcoi. • Les actuacions tecnològiques principals.

Iniciada l’última etapa de la posada en marxa de l’administració electrònica en l’Ajuntament d’Alcoi.

Des de la primera reunió, s’ha treballat en recollir tota la informació i crear un quadre d’arxivística per part de l’empresa contractada.

A partir d’ara, la validació del quadre i la recopilació de tots els procediments marcarà la segona part d’aquesta posada en marxa, prevista per al mes de març.

La mesura farà complir la Llei 39/2015 de transformació de les administracions públiques que estableix quines i com són les relacions entre els ciutadans i l’Ajuntament i quins són els procediments a seguir en la tramitació dels diferents expedients interns i externs.

Les actuacions tecnològiques principals que es portaran a terme són:

  • Ampliar els serveis proporcionats a la Seu electrònica de l’Ajuntament i integrar-la amb els sistemes ja implantats a l’Ajuntament (Registre electrònic, Notificació electrònica i Carpeta de Ciutadà).
  • Adquirir un component tecnològic que permetrà gestionar electrònicament, i de forma integrada, els processos d’aprovació de propostes de resolució emeses des de la gestió dels expedients.
  • Adquirir un sistema per a la gestió de servei d’Atenció al Ciutadà que facilite el control d’atencions de caràcter públic i privat i funcione de forma integrada amb els sistemes de gestió de l’Ajuntament.
  • Adquirir un sistema per a la configuració i gestió dels Registres d’Habitants que permetrà la gestió dels mateixos de forma independent o sincronitzada a la de la gestió d’expedients autoritzats
  • Incorporar una solució per a la signatura des de dispositius mòbils.
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *