foradia camaraalcoi

El PP denuncia falta de planificació per a l’ordenança de les mascotes

• L'Ajuntament va aprovar una modificació de l'ordenança de tinença d'animals • Des del PP s'han mostrat crítics a la planificació que el PSOE.

En l’últim ple, el Govern socialista, al costat de la resta de partits de l’oposició, excepte el Partit Popular, va aprovar una modificació de l’ordenança de tinença d’animals, per a controlar les deposicions dels animals, així com els abandons.

Els propietaris de les mascotes tindran l’obligació de fer una anàlisi a les seues mascotes per a traure el patró de l’ADN, que tindrà, segons el regidor de Medi ambient, un cost aproximat de 30 €, encara que alguns veterinaris regalaran l’anàlisi com a campanya promocional.

Des del PP s’han mostrat crítics a la planificació que el PSOE ha realitzat d’aquesta mesura: denuncien que “els alcoians no coneixen gens sobre les modificacions aprovades en les dues ordenances municipals”.

I és que fins al moment, “els socialistes s’obliden de les campanyes de comunicació, les campanyes de conscienciació i sobretot s’obliden de treballar amb l’oposició per a tirar avant aquest tipus d’iniciatives”.

A més, el PP denuncia que el Govern implique en els costos de les anàlisis als veterinaris. En paraules de Nacho Palmer: “el Sr. Martínez no és ningú per a ficar-se en el treball dels professionals, si volen que es regalen les proves, que les regale ell de la seua butxaca”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *