foradia subscriutegrat

La UGT adverteix de l’avanç de la precarietat en treballadors i parats

• És necessari frenar aquesta precarització generalitzada • Cal reposar els drets dels treballadors i derogar íntegrament les reformes laborals.

La Unió General de Treballadors, UGT, considera que les dades publicades aquest mes pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social mostren el caràcter estacional de bona part de l’ocupació creada en el nostre país i l’avanç imparable de la precarietat, tant en l’ocupació com en la desocupació, així com l’extensió de l’atur de llarga durada i el descens continuat de la cobertura per desocupació.

El sindicat manté que és necessari frenar aquesta precarització generalitzada i recuperar els drets dels treballadors.

Les dades de l’atur corresponents al mes de gener publicat pels serveis públics d’ocupació (SERVEF) en la  unió comarcal Muntanya-Vinalopó-Vega Baixa indiquen un descens de 158 persones el que situa el nombre total d’aturats en 12.672.

La crisi i la reforma laboral han portat amb si una precarització del mercat laboral i dels drets dels treballadors, produint un augment dels nivells de desigualtat fins a situar a la població espanyola en risc de pobresa i exclusió social.

UGT considera que cal reposar els drets dels treballadors i derogar íntegrament les reformes laborals, que només han aconseguit precaritzar encara més les condicions de treball.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *