foradia subscriutegrat

Guanyar presentarà una moció perquè l’Ajuntament garantisca els serveis socials bàsics

• Perquè s'acorde pel Plenari la consideració dels serveis socials • La situació social actual exigeix un compromís d'actuació urgent del nostre Ajuntament.

Guanyar Alcoi presentarà una moció perquè s’acorde pel Plenari la consideració dels serveis socials prestats per l’Ajuntament com a essencials i prioritaris, donant-los el caràcter necessari per a poder ser implementats.

Amb aquesta declaració de serveis essencials s’aconseguirà superar les limitacions a les contractacions imposades per l’Administració general de l’Estat.

El regidor de Guanyar Alcoi Paco Paredes informa que així l’Ajuntament d’Alcoi ostentarà la competència pròpia sobre els serveis socials generals, la promoció de l’autonomia i l’atenció a les persones dependents, la gestió de les prestacions bàsiques i la dels programes d’actuació adequats, mitjançant la disposició del personal adequat per l’atenció en proximitat de la ciutadania.

“Considerem que la situació social actual exigeix un compromís d’actuació urgent del nostre Ajuntament, més encara si es té en compte que atenen a un sector de la població amb un elevat grau de vulnerabilitat i risc social i és necessari incrementar els recursos humans per possibilitar un servei municipal eficaç”, remarca Paredes.

Amb aquesta declaració com a serveis bàsics essencials es pretén consolidar i empoderar els equips de professionals que s’ocupen de la xarxa pública i de proximitat dels Serveis Socials per facilitar l’atenció de qualitat cap a la ciutadania.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *