Foradia ajualcoitel

Jordi Sedano valora els Pressupostos Municipals 2017 d’Alcoi

• Una de les prioritats de la ciutat ha de ser el projecte Alcoinnova.

Els Pressupostos Municipals del 2017 han sigut finalment aprovats per l’Ajuntament d’Alcoi: seran vora 55 milions d’euros els que es destinen a diferents projectes que es duran a terme durant l’any. A continuació, Jordi Sedano realitza una valoració.

Jordi Sedano Delgado

 – Ciudadanos ha optat per l’abstenció respecte als Pressupostos Municipals, per què?

Perquè disten molt del que nosaltres considerem com a prioritari de la ciutat. Tenen algunes partides pressupostàries que no són reials, i no volem aprovar coses que després no es complisquen, com va passar amb els de l’any passat. Pensem que s’han inflat, per exemple amb la creació d’una empresa pública, que no té cap sentit dur a terme, i menys quan no se sap quines seran les seues funcions.

El Govern ha decidit subjugar-se a Guanyar i no s’han inclòs propostes i esmenes que han realitzat la resta de Grups municipals (C’s, PP i Compromís). Per exemple, no s’ha inclòs l’esmena de destinar una partida exclusiva a la rehabilitació del carrer Sant Francesc.

– Alguna cosa positiva dels Pressupostos?

Per exemple s’ha aprovat canviar la il·luminació del Nadal Alcoià, que era una proposta nostra, amb una partida de 500.000.

– Què més s’hi hauria d’haver inclòs?

Una de les prioritats de la ciutat ha de ser el projecte Alcoinnova: esperem que el Govern el duga terme i no caiga als braços de Guanyar, que vol paralitzar-lo.

Font: Rodrigo Paños./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *