foradia subscriutegrat

Jordi Martínez valora els Pressupostos Municipals 2017 d’Alcoi 

• Comença a haver-hi una gran quantitat de diners pel manteniment i la neteja de la ciutat.

Els Pressupostos Municipals del 2017 han sigut finalment aprovats per l’Ajuntament d’Alcoi: seran vora 55 milions d’euros els que es destinen a diferents projectes que es duran a terme durant l’any. A continuació, Jordi Martínez realitza una valoració.

– Com valoreu l’aprovació dels Pressupostos?

Valorem positivament que els pressupostos siguen aprovats amb el vot a favor de Guanyar, i també amb l’abstenció de Ciudadanos i Compromís, perquè a pesar de les discrepàncies que puguen existir, majoritàriament no han creat malestar i tots els grups han pogut fer valdre les seues esmenes.

– Quins són els projectes més importants que integren?

Sobretot dos vessants. Una económica: la creació de l’illa de Rodes, el carrer Entença i l’aposta pel projecte d’Alcoi Demà. Per altra banda, l’aposta per les polítiques socials. S’incrementen partides de Serveis Socials i Vivenda. També comença a haver-hi una gran quantitat de diners pel manteniment i la neteja de la ciutat.

– Heu acceptat esmenes i propostes d’altres grups?

Quasi totes. Guanyar ja va començar en Juliol a aportar les seues i en més d’un 80% han sigut acceptades. Compromís i Ciutadans també ho han fet. I en el cas del Partit Popular, una d’elles es traslladarà de seguida al pressupost, una esmena del Plec de Condicions de la Neteja i Residus.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *