foradia mediambient

Marius Ivorra valora els Pressupostos Municipals 2017 d’Alcoi

• Compromís es va abstenir de l'aprovació dels Pressupostos, per què?

Els Pressupostos Municipals del 2017 han sigut finalment aprovats per l’Ajuntament d’Alcoi: seran vora 55 milions d’euros els que es destinen a diferents projectes que es duran a terme durant l’any. A continuació, Marius Ivorra realitza una valoració.

– Compromís es va abstenir de l’aprovació dels Pressupostos, per què?

Vam presentar més de 20 esmenes de les quals 8 vam considerar imprescindibles per donar el nostre suport. A banda, presentàrem una condició: l’aclariment de com i per a què es crearà l’empresa pública. De les esmenes imprescindibles, en van assumir 4; de la resta van expressar la seua voluntat d’integrar algunes i de la condició prèvia no hem rebut cap aclariment.

– Quins aspectes positius tenen?

Li trobem pocs. Vam donar suport al Pressupost 2016, perquè comprovàrem sobre el paper, que augmentaven les partides de Benestar Social i es realitzava una major despesa per habitant. Però després d’analitzar la seua execució comprovem que eixe augment no s’ha traslladat a la realitat.

– I aspectes negatius?

Malgrat als membres del Govern se’ls ompli la boca del gran esforç en promoció econòmica que estan realitzant, la realitat diu tot el contrari. Les despeses en promoció econòmica estan cobrint fonamentalment la gestió, el mobiliari, “saraos” a l’Àgora i molt poc en potenciar i ajudar a fer que Alcoi tinga un futur econòmic industrial com cal.

Font: Rodrigo Paños./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *