foradia subscriutegrat

Clara Garrigós: “La veritat és que m’agrada molt, i en directe encara més”

Ha arribat el mes d’abril i en Alcoi ara tots s’estan preparant per a gaudir dels dies de festa, d’una forma o una altra. Per això, hem eixit als carrers per a preguntar al poble com espera aquests Moros i Cristians, i per a saber quina és la seua opinió sobre el cartell de Jordi Sellés

Aquesta veïna d’Alcoi, no és festera, i enguany no veurà les festes de Moros i Cristians, encara que sí que té família que és festera. Molta gent d’Alcoi aprofita els dies de festa local per a gaudir d’aquestes xicotetes vacances d’altra forma que no estiga vinculada a la festa, i aquest és el cas de Clara Garrigós: “Aprofitaré per a desconnectar d’altra manera, tinc altres compromisos enguany”.

Però, així i tot, com la gran majoria de gent d’Alcoi sí que ha vist ja l’obra de Jordi Sellés, el cartell de les festes 2020-2022, i Garrigós ens ha donat la seua opinió al respecte: “La veritat és que el cartell m’agrada molt, i quan l’he vist en directe encara més. Té molt de color, hi ha molts elements representatius de la festa com el castell, les filaes amb parts de la seua vestimenta i dels turbants i cascs. Sí que m’agrada, és un cartell molt alegre”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *