foradia subscriutegrat

La Col·lecció Municipal d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi a l’abast de tots

• Es poden contemplar les principals obres d’art propietat del municipi d’Alcoi.

Ja s’ha presentat el catàleg interactiu de la Col·lecció Municipal d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi. Un espai virtual on es poden contemplar les principals obres d’art propietat del municipi d’Alcoi. Els encarregats de dur a terme aquesta acció han sigut: Raül LLopis Palmer, regidor de Cultura; Josep Maria Segura, Conservador de la Col·lecció d’Art Municipal; Lucia Romero Segura; Historiadora de l’Art i Rubén Fresneda, Llicenciat en Belles Arts.

Aquest nou projecte s’ha realitzat des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. Es tracta d’un projecte demanat per tota la societat cultural d’Alcoi, un Museu Virtual, amb un catàleg raonat i exhaustiu, on figuren totes les obres que formen la Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi.

Tal com afirma Lucia,amb aquest projecte s’aconsegueix per primera vegada realitzar una investigació peça per peça i posar noves dades que van sorgint a l’abast de tots. Perquè cada obra té la seua història que va de la mà de l’evolució de la nostra ciutat”.

El museu virtual comporta fotografies d’alta qualitat de les obres d’art patrimoni d’Alcoi, donant així l’oportunitat al públic de tindre una experiència virtual pròxima a la realitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *