foradia subscriutegrat

El GARA d’Alcoi celebra el diumenge la DogRace Solidària

• El recorregut de la carrera de canicross ha hagut de ser modificat perquè el camí no està en condicions a causa de la pluja i vent • L'acte és en benefici de AECC i GARA

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, celebra el diumenge 19 de febrer la DogRace Solidària 2017. La DogRace és un esdeveniment que va sorgir en el 2015 de la mà de Dieresis Animal i Club Mushing Alcoi. Ambdues entitats enguany col·laboren en la realització d’algunes activitats.

L’esdeveniment consisteix en una marxa i una carrera de canicross. La marxa està pensada per a qualsevol persona que tinga gos i vulga gaudir d’un matí agradable amb la seua mascota, però també per a qualsevol ciutadà que vulga fer costat a les dues entitats per a les quals l’esdeveniment és benèfic, AECC i GARA.

Per a la marxa solament és necessari portar el gos lligat i passar un control veterinari (comprovació de les vacunes en la cartilla i xip). La carrera de canicross està dirigida a gent que corre amb el seu gos de forma més competitiva.

El recorregut ha hagut de ser modificat passant de ser de 12 km a 8’8km, a causa de l’estat del camí pel qual discorria com a conseqüència de la pluja i vent de les últimes setmanes.

L’organització ha considerat que alguns trams són perillosos per als corredors i ha decidit escurçar-ho i modificar-ho. La carrera arrancarà a les 9h i la marxa a les 10h des de la Via Verda d’Alcoi (Barri de Batoi).

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *