foradia pressupostparticipatiualcoi

El GARA consciència sobre el consum d’alcohol durant l’embaràs

Xerrada per tal de celebrar el dia mundial del Síndrome Alcohòlic Fetal • La població desconeix la seua perillositat.

cartell saf png

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, ha preparat, per a només tornar de l’estiu, una xerrada per tal de celebrar el dia mundial del Síndrome Alcohòlic Fetal. La població desconeix la seua perillositat i per això des del GARA s’ha organitzat esta xerrada el 6 de setembre a les 19h del 2016 al carrer El Camí, 40.

Aquesta malaltia es produeix en el xiquet que ha estat exposat al consum d’alcohol durant l’embaràs. L’afectació sobre ell va a dependre de la quantitat d’alcohol ingerit per la mare, però se sap que fins una xicoteta quantitat pot tindre conseqüències en el desenvolupament cerebral i/o físic. A més l’associació es troba en un moment de canvi i millora.

La pròxima setmana el GARA tanca (sols es faran les cites del metge i les teràpies) per renovar la sede i adaptar-la per donar cabuda a un nou projecte, Emotius. Emotius és una iniciativa llençada per la psicòloga de l’associació Sandra Gisbert, el sociòleg Saúl Mira i la periodista Mireia Pascual; i té com a objectiu previndre el mal ús de les noves tecnologies a través de la intel·ligència emocional en la població juvenil d’Alcoi i comarca. Aquesta jornada servirà també per a presentar Emotius i inaugurar la sede renovada.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *