foradia subscriutegrat

L’ONCE dedica un cupó al 175 aniversari de la Música Nova d’Alcoi

• L’organització posa a la venda 5,5 milions de participacions amb una il·lustració formada per instruments.

La Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) ha dedicat un cupó al 175 aniversari de la Societat Musical Nova d’Alcoi. L’organització posa a la venda 5,5 milions de participacions amb una il·lustració formada per instruments, el logotip de l’aniversari i l’escut de l’entitat, que ha estat creada per la dissenyadora Andrea Verdú Seguí. Aquests cupons seran per al sorteig que se celebre el proper dimarts 21 de febrer, dia en que la Música Nova complirà 175 anys.

La seu de la banda alcoiana ha sigut l’escenari on aquest matí s’ha presentat el cupó commemoratiu de la mà d’Estela Medina, directora de zona de l’ONCE; Vicente Carchano, vicepresident de la Música Nova d’Alcoi; Raül Llopis, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i José Gregorio Gisbert, director de l’Agència de l’ONCE en Alcoi.

Des de la Nova afirmen que estan “molt contents de poder celebrar l’aniversari d’aquesta manera i que aquesta imatge del cupó, que es vendrà a tota Espanya, siga l’ambaixadora de la banda i de la ciutat d’Alcoi“.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *