foradia camaraalcoi

Actualitat, cultura, Festa i compromís social amb El Gratis

• Si voleu un exemplar d'El Gratis, visitar un comerç col·laborador o adquirir-ho a la teua papereria.

Des d’El Gratis entenem que la informació sobre l’actualitat que es fa pública ha de servir als ciutadans per a comprendre de la manera més objectiva possible la realitat que vivim. Entenem que la informació és una necessitat bàsica per a desenvolupar les nostres vides (com a individus i com a societat) de la millor manera.

Per aquests motius, cada quinzena ens esforcem per a traure a la llum la informació més rellevant i més interessant del nostre territori. A més de donar compte dels principals fets i esdeveniments ocorreguts, els analitzem des del punt de vista del bé comú.

La nostra aposta passa també pel foment i promoció de la bona cultura. En aquesta ocasió hem tingut el gust i plaer d’entrevistar a un dels grans artistes alcoians, Antoni Miró.

Per altra banda, hem posat accent en l’homenatge que Alcoi ha dedicat a l’històric lluitador Pep Linares: per a fer-ho, hem parlat amb diverses persones properes a ell.

No ens oblidem que estem molt a prop de les Festes de Moros i Cristians. Per això ja hem començat la sèrie d’entrevistes als càrrecs festers d’enguany. Arranquem amb Gabriel Barrachina, l’Alferes Cristià, per la filà Navarros.

Tot això no seria possible sense la col·laboració dels comerços, autònoms i PIMES que ens fan costat.

Si voleu un exemplar d’El Gratis, simplement heu de visitar un comerç col·laborador i demanar-ho o adquirir-ho per tan sols 1€ a la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *