foradia subscriutegrat

Obres a les voreres d’Alcoi: des de Cervantes fins al Pont de la Petxina

• Obres a les voreres des de Cervantes fins al Pont de la Petxina seguint el recorregut de l’Avinguda Alameda per fer el pas dels vianants més còmode i accessible • El cost de l’actuació ascendeix a prop de 40.000 euros i els treballs està realitzant-los l’empresa Asfaltos i Construcciones Aitana

Obres a les voreres des de Cervantes fins al Pont de la Petxina seguint el recorregut de l’Avinguda Alameda. L’objectiu d’aquesta intervenció és fer el pas dels vianants més còmode. També es vol avançar cap a una ciutat més accessible per a les persones amb diversitat funcional.

En total, el cost de l’actuació ascendeix a prop de 40.000 euros i els treballs està realitzant-los l’empresa Asfaltos i Construcciones Aitana.
Els passos s’han fet amb rajols de color roig i acaben en una paret per a facilitar el trànsit amb les persones amb visió reduïda, i estan construïts en rampa i amb material que no esvare, complint totes les normes d’accessibilitat.

Aquesta intervenció se suma a altres mesures en pro de l’accessibilitat en la ciutat, com l’ampliació de voreres de diferents carrers, les obres d’accessibilitat a l’avinguda de Santa Rosa, actuant també als passos de vianants a través del Pla d’Acció Comercial; l’adaptació de la Tourist Info per a fomentar el turisme accessible, els nous semàfors per a invidents o les obres al carrer Sant Jaume entre d’altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *