foradia subscriutegrat

El cartell de Merchán expressa la gran emoció que viu Alcoi durant les festes

• El cartell de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi ja llueix a la façana de l'Ajuntament. Es tracta d'una obra de Carlos Merchán • Té com a motiu un genet cavalcant apassionat, cridant amb força i amb el puny tancat expressant potència i tensió

El cartell de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi ja llueix a la façana de l’Ajuntament. Es tracta d’una obra de Carlos Merchán, natural de Salamanca i veí d’Alcoi arrelat a diferents projectes.

El cartell té com a motiu un genet cavalcant apassionat, cridant amb força i amb el puny tancat expressant potència i tensió. Aquests elements en el seu conjunt poden connotar la gran emoció que sent el poble d’Alcoi de viure les seues festes. Compost tot a blanc i negre, destaca el color roig d’una creu cristiana en el tratge del genet.

L’acte de presentació del mateix ha comptat, com és costum, amb la presència d’un nombrós públic expectant, a més de l’autor i de les autoritats polítiques i festeres.

Merchán, llicenciat en Belles Arts i titulat com a professor de Dibuix i Pintura, va ser l’autor del cartell de la Verge dels Lliris de l’any 2011 i també ha estat autor del cartell de la Penya Bon Humor d’Alcoi, entre altres.

Recordem les paraules del regidor de Festes d’Alcoi, Raül Llopis, sobre ell: “Merchán és com moltes altres persones que viuen a Alcoi exemple d’eixa gent que s’ha instal·lat a la ciutat no només físicament sinó també des de l’estima i amor a aquesta societat, compartint la seua idiosincràsia, i participant de la mateixa amb més interés, ímpetu i il·lusió que ningú. Amb una trajectòria professional consolidada i un treball i predisposició personal total per ajudar, participar i projectar les arts plàstiques alcoianes, pensem que Merchán és també un molt merescut autor del cartell”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *