foradia cdturisme

Juan sobre el Fernando Reig: “està mal fet des del principi”

• Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat respecte al pont Fernando Reig: quins problemes està ocasionant?...

El Pont de Fernando Reig és una de les infraestructures més importants per a Alcoi pel que fa a comunicació amb altres ciutats, en concret amb Ibi, Villena, Alacant… El Ministeri de Foment ha informat que la seua apertura als usuaris no tindrà lloc fins a dins de 13 mesos, quan hagen realitzat les obres pertinents per a la seua seguretat, que costaran al voltant de 10 milions d’€.

Volem conéixer directament què opinen els veïns i veïnes de la ciutat al respecte: quins problemes està ocasionant? Tenen tota la informació? Què és el que ha fallat des del seu punt de vista? Parlem amb Juan.

Juan coneix perfectament l’estat i actualitat al voltant del Pont Fernando Reig d’Alcoi. Des del seu punt de vista, l’estat actual es deu al fet que “està mal fet des del principi”.

Juan pensa que la gestió i la construcció del Pont no es va realitzar amb tota la serietat i rigor que cal per a aquests tipus d’infraestructures.

Les conseqüències les hem de pagar tots els habitants de la ciutat, inclús els que vénen de fora.

Ara l’eixida cap a Alacant la tenim tancada per tots els llocs, comenta Juan en referència al tancament del carrer La Beniata: “no tenim ni entrada ni eixida”.

El que espera Juan és que els responsables prenguen les solucions necessàries com més aviat millor perquè estem parlant d’una de les infraestructures més importants per a la comunicació d’Alcoi.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *