foradia subscriutegrat

La Plataforma per la Reindustrialització impulsa trobades entre clients i proveïdors

• El 6 d'abril es portarà a terme la primera trobada de clients i proveïdors • Les signatures ampliaran la seua cartera de clients i amb açò l'opció de rebre un major nombre d'ofertes i demandes.

Les entitats integrants de la Plataforma, COEVAL, IBIAE i FEDAC, engegaran la I Trobada Industrial entre clients i proveïdors que té com a objecte final que les empreses d’aquests territoris establisquen llaços comercials a través de les anomenades trobades “be to be”.

Així s’ha planificat en la recent reunió dels membres de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial de les comarques de La Vall d’Albaida, La Foia de Castalla i L’Alcoià-El Comtat. Entre els quals es trobaven el director de IBIAE, Héctor Torrent, el secretari general de COEVAL, Vicent Donat, i el president de FEDAC, Pablo de Gracia.

El 6 d’abril es portarà a terme la primera trobada de clients i proveïdors en les instal·lacions de IBIAE (Ibi). Les tres patronals oferiran als seus associats la possibilitat de participar en ells perquè cerquen sinergies i concreten operacions. Els interessats han d’inscriure’s emplenant un formulari que trobaran en aquest enllaç.

Cal destacar que les comunicacions terrestres són excel·lents i tenen lloc en un radi d’acció xicotet on les distàncies són curtes, facilitant que els costos de gestió i de transport siguen menors. Així mateix, les signatures ampliaran la seua cartera de clients i amb açò l’opció de rebre un major nombre d’ofertes i demandes.

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial s’ha emplaçat al fet que aquestes trobades siguen celebrades amb posterioritat en altres poblacions a les quals pertanyen els associats de FEDAC i COEVAL.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *