lasarga subscriutegrat

Ibi i Castalla augmenten la seua incidència i Muro i Alcoi es mantenen igual que en l’última actualització

Banyeres, Cocentaina i Onil es mantenen amb incidència 0. S'ha de destacar que des de fa setmanes no hi ha cap defunció en aquestes 7 localitats

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades sobre l’evolució de la pandèmia als municipis del País Valencià. Alcoi i Muro s’han mantingut amb la mateixa incidència i el mateix nombre de contagis que en l’actualització del divendres 30 d’abril. Alcoi té una incidència de 25 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, 15 persones patint la Covid-19, i en el cas de Muro, la incidència és de 21 casos per cada 100.000 habitants, 2 persones amb la malaltia.

El cas de Castalla és una de les males notícies d’aquesta actualització, ja que, des de feia ja un mes la seua incidència era de 0 i no hi havia cap veí del municipi amb coronavirus, però, la cosa ha canviat, i són tres les persones que s’han contagiat, portant al poble a tindre una incidència de 28 casos per cada 100.000 habitants.

Ibi ha augmentat la seua incidència respecte al divendres passat, i és que de 25 ha passat a 38 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, han passat de 6 a 9 persones amb Covid-19.

Banyeres, Cocentaina i Onil continuen amb incidència 0.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *