foradia subscriutegrat

Activitats per Santa Cecília

• Amb motiu de la celebració de la patrona dels músics s’han organitzat dos concerts, una missa i una actuació de danses • Les distintes entitats musicals de la ciutat s’uneixen per a fer este homenatge durant tot el cap de setmana • La primera serà esta vesprada a les 20h amb el recital del Cor l’Aplec de la Societat Unió Musical d’Alcoi a l'església de Sant Jordi

ENSAYO UNIÓ MUSICAL

Alcoi celebra este cap de setmana la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, amb dos concerts, una missa i una actuació de danses.

La primera de les activitats serà esta vesprada, divendres 20 de novembre, a les 20h amb el recital del Cor l’Aplec de la Societat Unió Musical d’Alcoi, dirigit per Andrés Arévalo a l’església de Sant Jordi amb entrada lliure.

Les veus anunciaran el dia gran, que és demà dissabte 21 de novembre. A les 17.30h. s’iniciarà la missa en honor a Santa Cecília a la parròquia de Sant Vicent i Sant Antoni. L’Orquestra Simfònica Alcoiana i el Grup de Cantors d’Alcoi interpretaran ‘Missa Solemne’.

Després de l’acte religios el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà i el Grup Barxell de Dolçaines i Tabals amb la col·laboració del Grup La Cordeta protagonitzaran un cercaviles a partir de les 18.30h. fins la Plaça d’Espanya.

També demà, el Teatre Calderón acollirà a les 19h el concert en honor a Santa Cecília. L’accés al concert serà mitjançant invitacions que poden aconseguir-se en la taquilla hui de 18 a 20h i durant demà fins una hora abans del concert.

El cap de setmana acabarà el diumenge amb l’actuació ‘Fent Memòria’ que protagonitzarà el Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi a les 12h. al Círculo Industrial amb entrada gratuïta.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *