foradia elgrat

Les irregularitats del Govern de Sedano i Enrique Ortiz per resoldre

• Irregularitat al pagar-li 2,1 milions d’euros a l’empresa d’Enrique Ortiz en 2008 • On estaran tots eixos diners que van quedar pel camí, a qui anirien a parar? • Que el Govern del PSOE lluite “per recuperar el destarifo que el Govern del PP va pagar de forma irregular”.

El Tribunal de Comptes i el Fiscal van valorar l’any passat que Jorge Sedano i la seua Junta de Govern van cometre una irregularitat al pagar-li 2,1 milions d’euros a l’empresa d’Enrique Ortiz en 2008 per les obres de Teatre Calderón.

En aquest sentit Guanyar demana a l’exalcalde, i ara regidor de C’s, Jordi Sedano que explique “quin interés tenia en pagar eixos 2,1 milions d’euros malgrat que tenir informes en contra i sent coneixedor que estava cometent una possible il·legalitat”.

I més enllà, es pregunta “on estaran tots eixos diners que van quedar pel camí, a qui anirien a parar“.

Guanyar Alcoi en el seu moment va demanar al Govern del PSOE que actuara decididament per recuperar els diners públics i per depurar les responsabilitats polítiques. Però El Govern del PSOE va fer “oïdes sordes i va continuar en la seua particular i incomprensible estratègia de tirar terra al capdamunt de la nefasta gestió de Sedano i el PP”.

La Portaveu del Grup Municipal Guanyar Alcoi Estefania Blanes espera que aquesta vegada el Govern del PSOE defense en aquest tema els interessos dels alcoians i alcoianes i lluite “per recuperar el destarifo que el Govern del PP va pagar de forma irregular”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *