lasarga ajualcoitel

L’urbanisme i habitatge obrer inicia el cicle d’excursions pel patrimoni alcoià

• La ruta “Urbanisme i habitatge obrer a Alcoi” va estar seguida per 98 assistents.

El cicle de rutes culturals “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic”, que organitza l’Ajuntament d’Alcoi juntament amb el Museu Arqueològic Camil Visedo Moltó i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics, es va iniciar el darrer diumenge amb la ruta “Urbanisme i habitatge obrer a Alcoi”, guiada pel professor de la Universitat d’Alacant, Jorge Doménech Romà.

La ruta va estar seguida per 98 assistents que van poder conéixer les singularitats de les diferents tipologies d’habitatges per a obrers i la planificació urbanística de l’Alcoi dels segles XIX i XX.

Aquest cicle de deu excursions que té el seu desenvolupament el darrer diumenge de mes (de febrer a novembre), complementa la variada oferta de rutes culturals “Descobreix Alcoi” que ofereix la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi.

La pròxima cita serà el diumenge 26 de març, amb un recorregut pels “Espais urbans de la Guerra Civil” guiat pels historiadors Àngel Beneito Lloris i Francesc X. Blay Meseguer.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *