foradia cdturisme

Alcoi presenta una APP per a consultar i promocionar els actes culturals

• L'objectiu d'ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments dels municipis. • Posa a l'abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d'esdeveniments municipals de tot el territori valencià

L’Àgora va acollir la presentació d’ANEM (Agenda de Novetats i Esdeveniments Municipals) un nou servei de la FVMP per als municipis de tota la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una APP gratuïta que confecciona la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a tots els municipis i mancomunitats associats amb l’objectiu d’ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments dels municipis.

ANEM serà una ferramenta on es farà arribar a tots els veïns de la Comunitat Valenciana els esdeveniments que s’organitzen. Però a més a més, multiplicarà exponencialment la difusió de cadascun dels actes. Es podrà arribar a la ciutadania dels pobles del costat, als de la comarca i als de tot el territori valencià.

Serà la primera ferramenta informàtica que posa a l’abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d’esdeveniments municipals de tot el territori valencià. Una ferramenta completa que comptarà amb diferents filtres per tal que la recerca d’informació s’ajuste al que necessitem: comarca, localitat, data, hora, lloc, tipus d’espectacle, públic objectiu, agenda, alertes i venda d’entrada.

La FVMP ha presentat aquesta APP a les principals ciutats, València, Castelló de la Plana, Alzira, Xàtiva, Gandia, Dénia, Alcoi i Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *