foradia subscriutegrat

L’edició XVII dels Premis Tutto Piccolo promouen el disseny de moda infantil

• Fomentar l’interés pel disseny i la creació en el sector de la moda infantil és l’objectiu dels Premis Tutto Piccolo • En primer lloc va quedar Miriam Hernández per "Bella Venezia", qui va rebre un premi de 500 € i un diploma.


Fomentar l’interés pel disseny i la creació en el sector de la moda infantil és l’objectiu dels Premis Tutto Piccolo, que acaben de celebrar la seua XVII edició.

Els resultats d’aquest concurs han sigut aquests:

  • En primer lloc va quedar Miriam Hernández per “Bella Venezia“, qui va rebre un premi de 500 € i un diploma.
  • En segon lloc Marta Moreno per “Adventure“, que rebé 200 € i un diploma.
  • I finalment va haver-hi una menció d’honor a Montse Corbí per “Tree House“, que va rebre un diploma.

A més d’aquests premis Tutto Piccolo ha anunciat que oferirà un contracte de 3 mesos de pràctiques a un dels participants d’aquest concurs.

El jurat que va realitzar aquesta tria va estar format per Mercedes Mataix, gerent de Tutto Piccolo; Mercedes Moltó, fundadora d’aquesta empresa; Diana Gómez, professora de l’EASDAlcoi i dues representants de l’empresa.

La gerent d’aquesta empresa, Mercedes Mataix, ha fet saber que la decisió va ser molt difícil de prendre, ja que totes les propostes eren de gran qualitat. A més, Mataix es va manifestar orgullosa per aquesta llarga col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Per a finalitzar l’acte, des de l’EASDAlcoi es va voler aprofitar aquest moment per a retre un menut, però sentit homenatge, a Mercedes Moltó per la seua llarga i fructífera trajectòria en la qual va lluitar per dur a bon port el projecte que ha esdevingut en Tutto Piccolo, “una empresa amb una filosofia innovadora que Moltó va saber conduir a l’excel·lència, gràcies al seu producte i la seua imatge”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *