foradia subscriutegrat

El Gratis: Isabel-Clara Simó, càrrecs festers, l’extrema dreta, actualitat i anàlisi

• Parlem amb Isabel- Clara Simó, que ha rebut recentment el Premi a les Lletres Catalanes. • Sobre Alcoi, tenim moltes novetats a conéixer i analitzar • L’Alferes Moro, José Jaime Bernabéu, de la filà Els Verds...


El Gratis ha guanyat enguany el Premi Joan Valls per l’Ús i Promoció del Català. I és que el nostre compromís amb la nostra llengua, els nostres valors i els nostres referents és ferm.

Un d’aquests referents és, sense dubte, l’escriptora alcoiana Isabel- Clara Simó, que ha rebut recentment el Premi a les Lletres Catalanes. En aquesta quinzena, parlem amb ella sobre diversos temes: l’estat dels Països Catalans, Europa, l’economia, Alcoi…

Sobre Alcoi, com cada quinzena, tenim moltes novetats a conéixer i analitzar. Entre altres l’actualitat d’Alcoinnova, la línia de tren Alcoi-Xàtiva, el cas d’Enrique Ortiz… També dels nostres esports.

Per a realitzar la secció “El poble és savi” parlem amb les nostres veïnes i veïns sobre la justícia espanyola. Cas Noos, Gürtel, Rato, Blesa… Què opina la gent al respecte?

Per altra banda, continuem coneixent a fons als càrrecs festers d’enguany. En aquesta ocasió, l’Alferes Moro, José Jaime Bernabéu, de la filà Els Verds.

Ens prenem seriosament la proliferació de l’extrema dreta. Analitzem la seua ideologia, la seua actualitat les seues causes i conseqüències.

Tot això i molta més actualitat i anàlisi. Sempre amb la col·laboració dels millors comerços i serveis de l’entorn.

A més d’en els establiments col·laboradors, pots arreplegar un exemplar de El Gratis en la teua papereria per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *