foradia pressupostparticipatiualcoi

Jornades sobre la conciliació familiar i laboral per part d’empreses alcoianes

• Jornada sobre la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, amb experiències d’empreses alcoianes. • Conciliar la vida personal, familiar i laboral és un dret de la ciutadania.

Dins de les activitats previstes per al 8 de Març, l’Àgora va acollir una jornada sobre la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, amb experiències d’empreses alcoianes.

En la taula redona, Isidro Fuentes, director de recursos humans de Germaine de Capuccini; Carmen Jover, responsable de l’àrea de formació d’AITEX; Araceli Mira, directora de gestió i desenvolupament de persones d’Unión Alcoyana Seguros i Reme Alarcón, responsable de relacions laborals de Caixa Popular, van donar a conèixer al públic assistent les experiències de les seues empreses en l’àmbit de la conciliació de la vida laboral i familiar.

L’Alcalde va presidir la taula i va recordar que els homes no hem d’estar orgullosos de dir que ajudem a la dona a casa, perquè aquestes tasques no són exclusives de les dones, sinó que hem de compartir-les.

La regidora d’Igualtat, Aroa Mira, va remarcar també que “conciliar la vida personal, familiar i laboral és un dret de la ciutadania i una condició fonamental per garantir la igualtat entre dones i homes”.

A més, va afegir que des del Pla d’Igualtat del Govern està treballant-se per aconseguir que les empreses siguen cada vegada més conscients de la necessitat d’aquesta conciliació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *