foradia subscriutegrat

El Gratis amb la cultura, la festa, les reivindicacions del carrer i el comerç

• Un dels nostres objectius és estimar i fer estimar els símbols, referents i elements culturals del nostre entorn • En les últimes setmanes han succeït a Alcoi i les comarques del volant alguns fets importants de ressenyar i que la gent conega.

Com tots els lectors de El Gratis sabeu, un dels nostres objectius és estimar i fer estimar els símbols, referents i elements culturals del nostre entorn. I per a fer-ho, creiem essencial fer ús del valencià. Enguany, l’Associació d’Amics de Joan Valls ha decidit atorgar-nos el premi per l’Ús i Promoció de la llengua.

En aquesta quinzena us expliquem a tot detall com va ser la vetlada. Ja us anticipem: un desbordament d’art i creativitat. Menció a banda mereix la portada d’aquesta edició, que il·lustra l’estàtua d’Antoni Miró que van lliurar els Amics de Joan Valls com a premi.

En les últimes setmanes han succeït a Alcoi i les comarques del volant alguns fets importants de ressenyar i que la gent conega. Entre tants altres, és el cas de la vaga d’estudiants (per això hem parlat amb promotors i participants); també la celebració del Dia de les Dones com a promotor de la igualtat de gènere; les pluges; les Jornades per la Sostenibilitat de Muro; la repoblació d’arbres a Serelles; i molts altres.

Continuem també amb la sèrie d’entrevistes a càrrecs festers. En aquesta ocasió ens conta la seua experiència, valoració i ens avança algunes sorpreses el Capità Cristià d’enguany, que pertany a la filà La Lleganya, Luis Sanus.

Per altra banda, publiquem un especial per a posar el teu vehicle a punt. Alguns consells per a eixir a la carretera en les millors de les condicions. A més podreu trobar els millors serveis de la zona en aquest àmbit i en tots els altres.

Pots fer-te amb un exemplar de El Gratis en qualsevol comerç col·laborador, i també a la teua papereria per tan sols 1 €. Pegueu-li una mirada que paga la pena.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *