foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi es promociona a escala internacional mitjançant la revista Turisfesta

• Una revista especialitzada en la promoció de les festes i tradicions al País Valencià • Les festes i l’agenda d'Alcoi tenen un lloc destacat a Turisfesta

Des de fa un any, Alcoi es promociona com a destí turístic mitjançant la revista Turisfesta, una revista especialitzada en la promoció de les festes i tradicions al País Valencià i que que es pot consultar en vols i aerolínies que operen tant a escala nacional com internacional.

Les festes i l’agenda d’Alcoi tenen un lloc destacat a Turisfesta, que la setmana passada va ser distribuït per molts llocs del País Basc, especialment en els mercats i Hotels de Bilbao, Restaurants i Bars al voltant del Museu Guggenheim.

Ara Alcoi ja vola per tota Espanya i també per vols internacionals, és un primer pas que considerem molt important”, ha indicat Lorena Zamorano, regidora de Turisme.

Respecte a la promoció turística d’Alcoi, a banda d’aquesta iniciativa, cal recordar que la ciutat ja ha participat en Fires a Utrech, Oslo, FITUR i Navartur a Pamplona. Al mes d’abril, la ciutat estarà a B-Travel, a Barcelona, una fira internacional de públic final i professional que enguany, per primera vegada, han fet una part específica d’arqueologia i patrimoni industrial, i ha convidat a la nostra ciutat a participar. A més, la ciutat també estarà present en la Fira de Modernisme més important de l’estat, que és la de Terrassa.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *