foradia subscriutegrat

Acte públic de Guanyar per tractar el contracte de brossa i neteja viària

• S'informarà els assistents de tot allò esdevingut des de la finalització de l'anterior contracte fins ara • Es debatrà i es prendrà una decisió sobre el posicionament del vot que Guanyar Alcoi

Aquest divendres de matí, en Ple Municipal Extraordinari, se sotmetrà a votació el plec de condicions per al nou contracte de recollida de residus sòlids i neteja viària.

Per tal d’apropar tot aquest procés a la ciutadania, han organitzat una assemblea temàtica sobre el nou contracte de recollida de brossa i neteja viària. En aquesta s’informarà els assistents de tot allò esdevingut des de la finalització de l’anterior contracte fins ara.

També es donaran a conéixer les característiques del document final del plec de condicions i es transmetran les impressions sobre el mateix.

Per finalitzar es debatrà i es prendrà una decisió sobre el posicionament del vot que Guanyar Alcoi exercirà en el Ple Municipal en representació de l’assemblea.

Aquesta assemblea serà oberta per tota la ciutadania i tindrà lloc aquest dijous 30 de març a les 19.30 hores al Centre Ovidi Montllor (c/ Vistabella, 8).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *