Foradia ajualcoitel

Els actes esportius d’aquest cap de setmana repercuteixen positivament a Alcoi

• En total, més de 3.000 persones han estat entre els dos dies als pavellons • Ha repercutit positivament a l'economia d'Alcoi, principalment en el sector hostaler.

Durant aquest cap de setmana, Alcoi ha estat la seu de dos importants esdeveniments esportius: el lI Campionat d’Espanya Grup Show en categoria juvenil i quartets i el Ciutat d’Alcoi en grups grans i xicotets i la XXI Copa de Espanya BMX.

En total, més de 3.000 persones han estat entre els dos dies als pavellons, contant el públic, a més dels més de 1000 participants.

Des de la Federació de patinatge, han donat l’enhorabona a la ciutat per la bona organització, i han indicat que “Alcoi és garantia d’èxit”.

La nostra ciutat també ha acollit la Copa de Espanya de BMX celebrada al circuit de BMX d’Alcoi al Viaducte. Ha comptat amb més de 200 participants de tota Espanya i 300 espectadors.

Aquests actes han promogut la visita de molta gent a la ciutat, la qual cosa ha repercutit positivament a l’economia d’Alcoi, principalment en el sector hostaler.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *