foradia subscriutegrat

La Seu Universitària de Cocentaina acull la XIV Edició de la Jornada d’Humor Social

• “Una generación perdida... o dos", que romandrà oberta al públic des del dijous 30 de març fins al 3 de maig • El tema d'aquesta edició se centra en els devastadors efectes de la crisi i la seua gestió

La Seu Universitària de Cocentaina acull la XIV Edició de la Jornada d’Humor Social amb l’exposició “Una generación perdida… o dos”, que romandrà oberta al públic des del dijous 30 de març fins al 3 de maig, a casa de la Joventut (Pla de la Font, 10) gràcies al suport de la Fundació Manuel Peláez Castillo i la Federació de Caricaturistes d’Espanya (FECO-Espanya).

L’humorista gràfic Enrique Pérez, comissari de la mostra, assegura que el tema d’aquesta edició se centra en els devastadors efectes de la crisi i la seua gestió, “el desmantellament de l’Estat del Benestar i les seues conseqüències per la falta d’expectatives i eixides laborals, amb un atur juvenil superior al 50%”, tal com afig Juli Sanchis, vicepresident de FECO-Espanya.

Un total de 61 dibuixos de 43 autors internacionals han sigut triats per a donar forma a l’exposició, encara que “hem rebut 123 dibuixos”, afirma Enrique. La nacionalitat dels autors seleccionats és molt diversa i, a més d’espanyols, la mostra inclou treballs d’autors argentins, colombians, cubans o francesos, entre altres.

Entre els autors que exposen la seua particular visió de “Una generación perdida… o dos” trobem humoristes gràfics de la talla de Forges, Malagón, Ermengol, Jonc, Napi, Angelines, Ché i Ortifus, entre altres que han volgut donar els seus treballs a aquesta exposició de compromís i denúncia social a través de l’humor.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *