foradia subscriutegrat

La Fira de Cocentaina aposta per la innovació

• La capacitat ja està al 100% al llarg dels 130.000 metres quadrats • S’ha incrementat lleugerament el sector turístic • S'ha fomentat l'arribada de noves empreses • Productes nous amb un elevat component innovador • Les noves tecnologies, un dels espais més exitosos

firacocentaina

Encara falta més d’un mes per al començament de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, però el certamen ja ha completat l’aforament disponible al seu espai comercial. Segons el Departament de Fira, la capacitat ja està al 100% al llarg dels 130.000 metres quadrats destinats a l’activitat comercial, com ja ha ocorregut en edicions anteriors.

La superfície total destinada als diferents sectors és la mateixa que en l’edició anterior, però s’ha incrementat lleugerament el sector turístic, (fins a abastar els 1.725 metres quadrats) per tal de facilitar a les localitats veïnes i als consorcis o patronats promocionar les seues respectives ofertes turístiques.

En aquesta 670a Fira de Cocentaina s’ha fomentat l’arribada de noves empreses agrícoles de la província d’Alacant amb les últimes novetats pel que fa a maquinària, una major oferta en automoció amb majors espais d’exposició i també la participació d’indústries que treballen amb productes d’alta qualitat dins del camp de l’alimentació (productes amb Denominació d’Origen, com les bodegues de Vins de Xaló, el consell del Nispro de Callosa d’en Sarrià, els Torrons de Xixona indústries agroalimentàries amb productes de dolços típics del nord de la península…).

S’ha aconseguit atreure a tot un grup d’estands que ofereixen productes nous amb un elevat component innovador (tractament de plagues, educació, nous sistemes de descans i salut, mugroneres de cera d’abella…), demostrant així el compromís de la Fira de Cocentaina amb les noves apostes dels emprenedors i amb els nous productes fruits de la investigació de les tecnologies.

Cal destacar l’espai destinat a les noves tecnologies, un dels més exitosos a edicions anteriors. L’any passat les impressores 3D i els robots van triomfar entre tot tipus de visitant. Una persona podia fer una figura de si mateixa a tamany reduït o controlar un dispositiu electrònic com ara un dron. En aquest 2016 es repetirà la mateixa fórmula, i es seguirà dotant d’espai i recursos a aquesta nova via d’investigació i coneixement, tot acompanyat de les últimes novetats per als més joves, amb mostres i competicions de videojocs de la mà de la multinacional Microsoft.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *